Viimeiset salibandyottelut ennen Joulutaukoa

23.12.2012

D00-pojaille kaksi runsasmaalista voittoa ja kaksi niukkaa tappiota.

KU-68 vs YPA Thunder -00 tulos: 11-10 (0-2,7-3,4-5)

Ensimmäisessä pelissä vastaan astui KU-68. Alkumme oli odotetunlainen eli vakuuttava ja ensimmäisen erän jälkeen olimme kahden maalin johdossa. Ehkä pienoinen tyytyväisyys pääsi yllättämään ja jäädyimme toisessa erässä hieman ja vastustajalla onnistui lähes kaikki. Toinen erä vastustajalle 7-3 ja kolmanteen erään takaa-ajo asemissa.  Syöttöpelimme oli heikkohkoa ja terävästi liikkuneiden vieraiden puristuksessa emme oikeen päässeet laukomaan kunnonpaikoista. Kolmas erä oli tasaista vääntöä puolin ja toisin. Pääsimme peliin mukaan ja kirimme eroa pienemmäksi ja voitimme kolmanne erän, mutta valitettavasti ottelu maalin erolla vastukselle.Kolmannessa erässä, kun nostimme karvausta ja otimme riskejä voittaaksemme niin vastustaja kontrasi hyvin ja iski nopeilla ja terävillä vastahyökkäyksillä ja onnistui niissä kohtalaisesti. Pelimme oli ajoittain oikein kunnossa ja välillä taas olimme kaukana parhaastamme. Keskittymisen puute pelitilanteeseen tuntuu nyt kääntävän pelit vastuksille ja helpoista virheistä rokotetaan meitä armotta. Lisäksi syöttöpelin pitää kehittyä ja yritystä pitää jatkossa näkyä enemmän.Maalissa Joel kopitteli ja antoi meille torjunnoillaan mahdollisuuden taistella voitosta.

Joukkueen sisäinen piste/tähti/trophypörssi päivityy pian joukkueen omalle sivulle.

Pisteet:Joakim Hietaniemi 2+3,Eetu Periviita 3+1, Tuomo Tevameri 1+2,Markus Karema 1+1,Jussi Vesaranta 1+0, Veikka Havu 1+0, Juhani Koivisto 0+1, Markus Forss 0+1,Kasperi Kulo 0+1 ja Valtteri Viitala 0+1

Erikoismaininnat: 3 tähteä:Joel HIetaniemi  2 tähteä:Joakim Hietaniemi 1 tähteä :Eetu Periviita -00 Trophy (joukkueemme peliteemaa parhaiten toteuttanut) :Markus Karema

YPA Lightning -00 vs KooVee Punaiset tulos: 12-14 (1-5,5-5,7-4)

Toisessa vastassa KooVee joka on taitava ja vahva joukkue. Peli alkoi tasaisesti ja asetelmia haettiin. Sitten vastustaja iski nopeasti taululle 1-5 johdon josta mentiin erätauolle. Pelimme oli unista ja varmaan todella liukas parkettikenttäkin haittasi, kun liuuttiin kentällä kuin jäällä.Joskin lattia sama kummallekkin joukkueelle. Toinen erä meiltä jo normaalimpaa ja erä mentiin vuorotahtiin mättäen maaleja ja erässä kumpikin joukkue teki 5 maalia. Kolmannessa erässä olimme omalla tasolla ja kuroimme eron pikkuhiljaa lähes kiinni ja viimeisesten kymmenten sekunttien aikana koitimme vielä tasoitusta ilman maalivahti kuudella kenttäpelaajalla "ylivoimalla", mutta nyt emme valitettavasti onnistuneet tasoittamaan/maalinteossa, joskin sitä hieman vaikeutti se että vastustajalla oli lopussa kentällä liikaa pelaajia ja tuomarit eivät sitä nyt huomanneet useista huudoista huolimatta, vaan vastus onnistui tuikkaamaan yhden vielä tyhjään maaliimme. Taistelimme kuitenkin kovasti mutta nyt ei riittänyt voittoon tai tasuriinkaan, joka olisi ollut ehkä meille oikeutettu. Kolmannen erän kuitenkin veimme hienosti 7-4 ja taistelimme ja nousimme hurjasti taistelemaan jopa voitosta.

Pisteet:Antti Huotari 3+2,Veli Uosukainen 2+1,Tomas Estovirta 2+1,Joakim Hietaniemi 0+3,Eetu Kuusimäki 2+0,Juhani Koivisto 1+1Joel Hietaniemi 0+2,Eetu Periviita 1+0,Valtteri Vireaho 1+0 ja Tuomo Tevameri 0+1

Erikoismaininnat: 3 tähteä:Eetu Kuusimäki  2 tähteä:Tomas Estovirta  1 tähteä :Antti Huotari -00 Trophy (joukkueemme peliteemaa parhaiten toteuttanut) :Joakim Hietaniemi

YPA Thunder -00 vs Pisku  tulos: 10-4 (3-0,2-1,5-3)

Toisen ikäluokkammejoukkueen Thunderin peli Piskua vastaan oli selvää hallintaamme. Pelaajillamme oli mahtava asenne ja taistelutahto. Emme antaneet tuumaakaan periksi ja ensimmäinen erä vastustajalle vain 3-0. Uudehkojen pelaajiemme mukana ollessa koitimme harjoitella pelipaikkoja sekä pelitempoa. Onnistuimme oikein kivasti puolustuspäässä ja välillä jopa saimme kivoja maalintekopaikkoja liukuhihnalta. Valmennus johto oli kuitenkin todella tyytyväinen pelaajien asenteeseen ja yritykseen. Vielä irtopalloihin kovuutta ja uskallusta kuten tässä pelissä eikä kumarrella vastuksia niin hyvä tulee koko joukkueelle. Meille selvät pisteet tästä pelistä. Voitimme ottelu ja joka erän.

Pisteet:Tomas Estovirta 3+0,Antti Huotari 1+2,Markus Karema 2+0,Valtteri Vireaho 1+1,Eetu Kuusimäki 1+0, Konsta Kiilholma 1+0, Veeti Lukin 0+1, Jussi Teuho 0+1, Pyry Eskola 0+1 ja Valtteri Viitala 0+1

Erikoismaininnat: 3 tähteä:Valtteri Vireaho, 2 tähteä:Markus Karema,1 tähteä :Veeti Lukin -00 Trophy (joukkueemme peliteemaa parhaiten toteuttanut) :Tomas Estovirta

BS vs YPA Lightning -00   tulos: 2-14 (1-7,1-2,0-5)

Turnauksen viimeisessä pelissä vastaan asettui aiemmilta kausilta tuttu BaldoSport joka tiedetään vaaralliseksi ja taitavaksi joukkueeksi. Nyt olimme alusta asti hereillä ja pelimme alkoi kulkemaan hienosti heti alusta asti ja Tuomon kahdella maalilla johdimme 40 sekunnin kohdalla 0-2 Ja sama meno jatkui koko erän ja tauolla olimme jo 1-7 johdossa.Toiseen erään Baldo sai koottua hieman rivejään ja he tulivat kovaa&agressiivisesti, mutta kestimme painostuksen ja voitimme toisen erän 1-2,Veikka maalissa torjui tukun tiukkoja paikko ja varmisti meille hyvät lähdöt kolmanteen erään. Kolmannessa otimme ohjat heti ja Joakim paukutti 3maalia viimeiseen erään kuudesta ottelun maalistaan ja viimeisen veimme selkeästi 0-5 ja ottelu päättyi ylivoimaiseen voittoon ennen täyttäaikaa.Kolmannessa vastustaja hieman keskittyi liikaa muuhun kuin pelillisiin asioihin ja tuomari joutui puuttumaan heidän tekemisiin kovemmin.Ottelussa riitti tapahtumia ja toimintaa. Me keskityimme kuitenkin peliin ja nyt upea peli ja kova taistelu koko pelin ajan !

Pisteet:Joakim Hietaniemi 6+3,Tomas Estovirta 2+3,Tuomo Tevameri 2+2,Juhani Koivisto 2+2,Eetu Periviita 2+0,Joel Hietaniemi 0+1,Antti Huotari 0+1 ja Valtteri Vireaho 0+1

Erikoismaininnat: 3 tähteä:Juhani KOivisto , 2 tähteä:Joakim Hietaniemi ,1 tähteä :Tomas Estovirta -00 Trophy (joukkueemme peliteemaa parhaiten toteuttanut) :Tuomo Tevameri

SW vs YPA M2   tulos: 13-6 (7-3,2-2,4-1)

Turnauksen ensimmäisessä pelissä vastaamme asettui juoksuvoimainen SW. Nyt rosterissamme kokonaisuudessaan paikalla 7 pelaajaa+maalivahti eli yksi enemmän kuin viime Sastamalan turnauksessa.Aloitimme pelin nopeaa vastusta vastaan hienosti ja Samuli iski jo 14sekunnin kohdalla johtomaalin. Koitimme pitää puolustusta tiiviinä, siinä melkolailla onnistuen ja säästellen jalkoja. Ja jos paikkaa niin iskimme nopeilla hyökkäyksillä. Nopeissa pääosin Hietaniemen veljekset ja Samuli S..Erässä Samuli viimeisteli 2maalia, Jyri yhden.  Erä näytti kuitenkin sen miksi SW on sarjassa kärkipäässä ja he juoksivat erän itsellen 7-3.Toisessa erässä puolustuksemme Miikan, Jannen, Oskarin ja Topiaksen johdolla oli tiivis ja uhrautuva. Lisäksi muutimme hieman hyökkääjien karvausta ja hyydytimme vastustajan ja pelasimme toisen erän tasan upeasti.Toisen erän maaleista vastasivat Hietaniemi J ja HIetaniemi T. Pakit hoitivat tonttinsa ja lisäksi aina välillä myös hyökkääjien paikkoja kun jalka alkoi painaa paluussa puolustukseen. Vahva erä meiltä ! Kolmannessa valitettavasti vastustajalla riitti jalkoja ja veivät erän 4-1 ja koko ottelun 13-6. Tällä pelaajamäärällä kuitenkin kiitos kaikille taistelusta kahdella vaihtomiehellä. Lisäksi maalissa Koskisen Mikko sai oppia aikuisten peleistä ja onnistui mukavasti.Hieman kovuutta maalin edessä vaikka "äijiä" vastassa. Raikas yritys kuitenkin !

Pisteet:Timo Hietaniem 2+2, Samuli Segerman 2+2 ja Jyri Hietaniemi 2+0

YPA M2 vs IKU    tulos: 2-14 (2-2,0-4,0-8)

Toisessa koitoksessa vastaan asettui myös juoksuvahva Iku ja tämä peli heille turnauksen ensimmäinen ja meille toinen.Jatkoimme tunnin tauon jälkeen jälleen samalla rosterilla eli 2 vaihtopelaajalla ja vastustaja käytti tilanteen hyödykseen pitämällä vauhtia.Ensimmäisessä erässä vielä jaksoimme mukana ja Timon viimeistellessä Samulin ja Topiaksen syötöistä erän tulokseksi 2-2. Toisessa vastustaja karkasi pitäen vauhtia ja meillä ensimmäisen ottelun puurtaminen ja vaihtomiehien puute puudutti jalkamme ja loppu erä/peli olikin viivytystaistelua ja nopeita vastaiskupaikkojen kyttäilyä. Vastustajan maalit/erä kumuloituivat loppua kohden ja toinen ottelu päättyi ennen täyttä aikaa tulokseen 2-14. Peruspelimme silti turnauksessa jälleen ihan hyvässä kunnossa. Tästä pelistä huolimatta puristetaan jatkossa eteenpäin tiukasti kohti seuraavia ensivuoden koitoksia. Vaihtomiesten vähyys tosin jälleen hieman mietitytti vaikka nyt joukkueen tiedoitukset menivät ilmeisesti kaikkien tietoon. Osin loma-aika,päällekkäiset turnaukset,jne...hieman rokotti rosteria. Toivotaan kuitenkin seuraaviin hieman enemmän pelaajia (vaikka kaksi kentällistä), jotta pystytään tasaväkisesti taistelemaan ihan vaikka voitoista, eikä vaan käyttämään pelitaktisia niksejä jotta jalat riittäisivät koko pelin ajaksi vaihtomiesten vähyydestä johtuen. Yhdellä tai kahdella vaihtomiehellä haastaminen ja taistelu aina hieman vaikeaa/haastavaa. Kuitenkin joka jätkä kentällä antoi kaikkensa. Katse ja tavoitteet käännetty jo kuitenkin kohti seuraavaa vuotta/turneeta. Mukavaa Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2013 Ypa M2 tiimille !

Pisteet:Timo Hietaniemi 2+0,Samuli Segerman 0+1 ja Topias Koistinen 0+1