Viikonlopun turnauksessa kaatui Classic neljä kertaan.

Classic Musta - YPA Valkoinen  2-7

Classic Sininen YPA Siniset  5-11

YPA:n molemmat joukkueet voittivat ottelunsa.

Miehet III

Miesten 3-joukkue jatkoi taisteluaan sarjapisteistä Raholassa kokoonpanolla jossa oli sekä kokemusta että nuoruuden intoa sekä vauhtia. Helppoa päivää ei kuitenkaan ollut tiedossa sillä vastukset oli sarjan kärkipäästä.

Vastuu - YPA 4-2

Ottelun 1 erä oli päästä päähän aaltoilevaa vahdikasta vääntöä kunnes vähän ennen loppua harhasyötön jälkeen Vastuun laukaus painui maalivahdin sormien kautta takakulmaan.

Lisää kylmää suihkua tuli niskaan 2 erän alussa kun Vastuu sai syöttökuvion jälkeen pallon tyhjälle nurkalle ja maaliin. Erän puoliväliin osui Ypan ensimmäinen hetki kavennukseen rangaistuslaukauksen myötä, joka kuitenkin karkasi hukkaan yhdessä seuranneen jäähyn kanssa. Harmilliesti erän loppuun Vastuu sai jälleen maalin ja viimeiseen eräänjouduttiin pahalta takamatkalta.

3. Erä oli joukkueelta kauden parasta peliä. Ensin Jani ruhjoi Tonin kaukolaukauksen totutusti maalivahdin sormien edestä maaliin. Ja 2 minuuttia ennen loppua Pasi teki saman Tommin laukauksen jäljiltä. Tämä ei kuitenkaan riittänyt pisteisiin varsinkin kun Vastuu pääsi minuutti enen loppua kaunistelemaan vastahyökkäykestä loppulukemat.

ARIBK - YPA 13-1

Tähän taisteluun oli tavoitteena lähteä parantamaan edellisestä kohtaamisesta ja siinä osittain onnistuttiinkin Pasin kaventaessa Tonin syötöstä lukemiksi 3-1 salama-alun jäljiltä. Nämä jäikin lukemiksi 1 erän jälkeen. Toiseen erään taistelutahto saatiin nousuun ja pitkään näytti että erästä selvitään yhdellä takaiskulla. Viime sekunneilla hyökkäyspäässä ylivoimalla menetetystä pallosta rankaisi nopealla vastahyökkäyksellä.

Viimeinen erä olikin siten väsyneeltä joukkueelta taistelua kelloa vastaan ARIBK:n syöttömyllyn rikkosessa puolustuksen kerta toisensa jälkeen. Lukemista huolimatta molemmilta vastustajilta saatiin kehut todella hyvästä pelistä, vielä kun maalinteko-ongelma ratkaistaan niin voittoja helpommista joukkueista tulee varmasti.

E02-pojat

Ensimmäisessä pelissämme vastassa oli sarjakärki Koovee. Koovee aloitti hieman löysästi ja siirryimme nopeasti johtoon. Lassi syötti puolustuspäästä Mikaelille ja Mikael maalasi. Koovee tasoitti nopeasti tilanteeksi 1-1.

Onnin maalilla siirryimme jälleen johtoon, mutta jälleen Koovee pystyi nopeasti tasoittamaan tilanteeksi 2-2. Loppuerässä annoimme otteen Kooveelle. Vaikka he eivät rangaistuslaukauksesta saaneetkaan maalia, niin sen jälkeisen kaksiminuuttisen he pystyivät hyödyntämään. Ensimmäinen erä päättyi Kooveen johdossa 4-2. Vaikka meillä oli hyvää peliä niin silti vastustajan muutama hyvä yksilösuoritus pystyi kääntämään pelin loppulukemiksi pelitapahtumiin nähden yllättävänkin tylyn tuntuiset 14-5 voittolukemat Kooveelle.

Toisessa pelissä oli vastassa MuurY, joka ei ennakko-odotuksissa ollut niin kova vastus kuin ensimmäisessä pelissä ollut Koovee. Tässäkin pelissä siirryimme heti johtoon, mutta vastustaja tasoitti yhdeksän sekuntia meidän maalin jälkeen. Erätauolle menimme vastustajan yllättävässä 2-1 johdossa, mutta kyllä meillä oli vakaa aikomus nousta rinnalle ja ohi. Ja niinpä me teimmekin, toisella erätauolla lukemat olivat meille 3-2. Vaikka hallitsimme peliä niin se ei aina riitä. Rangaistuspenkki tuli hieman liian tutuksi ja välillä jouduimme taistelemaan kolmella viittä vastaan. Lopussa valotaululla MuurY:n voittolukemat 6-4.