99-poikien sarjassa kaksi turnausta

21.2.2013

Ensimmäinen pelattiin 9.2. Ylöjärven Urheilutalolla ja toinen 16.2. Ideaparkin läheisyyteen rakennetussa uudessa hallissa. Kahden eka turnauksen jälkeen tilanne sarjassa oli tasainen. Voitot karttoivat YPAA.

Kotiturnauksessa 9.2. vastaan asettui eka pelissä Ilves. Edellisen kerran oli peli voitettu selvästi, mutta nyt henkinen jännitys tai jokin muu tekijä ei antanut pelin aueta missään vaiheessa. Ilves vei pelin isonumeroisesti 14-6. Vain viimeisessä erässä saatiin pelattua tasalukemat 4-4.

Tehot: Santeri Metsänen 3+1, Juho Mettänen 1+2, Tiitus Toivonen 1+0, Roni Luojus 1+0, Eetu Vainionpää 0+1, Joona Huppunen 0+1 ja Jyri Rapatti 0+1.

Toisessa pelissä vastaan asettui sarjaa johtava Nokian KRP I. Peli oli YPalta todella hyvää taistelua ja ekan erän jälkeen johdettiin 1-0. Toisen erän alussa miesvartiointi omassa päässä petti ja hyvät nokialaiset pelaajat tekivät vajaassa kahdessa minuutissa kolme maalia. Toinen erä hävittiin 5-2. Viimeisessä erässä onnistuttiin nousemaan vielä maalin päähän, mutta siihen takaa-ajo jäi. Peli päättyi lopulta Nokian 6-5 voittoon. Tähän peliin voivat pojat olla ehdottomasti tyytyväisiä.

Tehot:Eetu Vainionpää 2+0, Santeri Metsänen 1+1, Leevi Ruuhikorpi 1+1, Roni Luojus 1+0, Jere Rapatti 0+1 ja Valtteri Kuusimäki 0+1.

Lauantaina 16.2. pelatussa turnauksessa takana oli sairasteltu viikko sekä joukkueen johdolta että pelaajilta. Pallollisesti vahva pakki Nuutti Koskinen oli edelleen pois kokoonpanosta. Toisessa ottelussa pakkiin siirretty Roni Luojus pelasikin loistavasti. Pelin rakentelu ja maalinteko osoittautui tällä kertaa kovin vaikeaksi koko joukkueelle. Hyökkäyksissä ajauduttiin koko joukkueen voimin keskelle kasaan ja tuomarilinjan ollessa johdon mukaisesti kaiken salliva ei siitä päästy pallon kanssa läpi.

Eka pelissä vastassa oli Parkano, jota vastaan on tällä kaudella pelattu kahdesti tasan. Eka erän jälkeen oltiin vielä tasatilanteessa 1-1, mutta sen jälkeen loput maalit tekikin Parkano. Peli lopulta Parkanolle 5-1 , jotka numerot kenties hitusen imartelevat Parkanoa. Pelin ainoan teki Eetu Vainionpää Miro Auvisen syötöstä.

Toisessa pelissä vastaan asettui Koovee. Senkin kanssa pelattiin eka kierroksella tasan. Peli oli selkeästi parempi kuin päivän ensimmäinen.Kolmannen erän alussa siirryttiin jo 3-2 johtoon ,mutta sitten tuli joukkueelle musta hetki, jossa Koovee onnistui kahdesti maalintekoon kahdeksan sekunnin välein.  Tiivistämisestä huolimatta vei Koovee lopussa väsynyttä Ypaa ja luvut olivat  summerin soidessa 6-3 Kooveelle.

Tehot: Severi Karonen 1+0, Eetu Vuorenmaa 1+0, Miro Auvinen 1+0, Roni Luojus 0+1 ja Eetu Vainionpää 0+1.

Sarjasta on jäljellä enää yksi turnaus ja se pelataan 16.3. Parkanossa.

Joukkueen treenit ovat hiihtolomaviikolla ti ja to normaalisti liikuntakeskuksella. Pelaajat voivat tuoda kavereitaan treeneihin.