4.3.2013

Tuliaisina voitto ja tappio

Miehet III

YPA III- Napa-10   4-9

Tähän otteluun joukkue tukli kentälle kaikkea muuta kuin hyvin valmistautuneen oloisena. Sillä ajassa 2.31 oli taululla lukemat 1-3 ja erän loppupuoliskolla Napa-10 sai vielä pariin otteeseen pelattua puolustuspakan hajalle maalin arvoisesti.

Toiseen erään joukkueen peli-ilme muuttui täysin ja varsin nopeaan tahtiin toilanne kaveni 3-5:een joiossa erän loppuun asti tahkotiinn vaikka molemmilal joukkueilla oli paikkansa lisätä maalitiliään.

Viimseisen erän alku oli ensimmäisen kaltainen kun joukkueen naputti vuorotellen maaleja reilun minuutin aikana ja ottelun loppuhetkille edettiin tiulassa 4-7 tilanteessa. Tässä tilanteessa tuomari ottikin ratkaisun omiin käsiin kun YPA-hyökkäys pysäytettiin keskiviivalla kahden miehen voimin napakalla lyönnillä mailaan ja kaikkien odottaessa vihellystä sai Napa-10 siirtää pallon lähes tyhjään maaliin. Ottelun viime sekunneilla Napa-10 viimeiseli vielä päätöslukemiksi 4-9.

Jälleen kerran oli pisteitä tarjolla mutta ne kaatui epävarmuuteen molempien maalien tuntumassa. Toki tuomareillakaan ei sattunut paras päivä.

YPA III - Gunners 13-10

Päivän jälkimmäinen ottelu alkoi samaan tapaan kuin edellinenkin sillä 3 minuutin kohdalla taululla oli lukemat 1-2. Tämän jälkeen ottelussa oli kentällä pitkään vain yksi joukkue YPAn laukoessa 7 seuraavaa maalia ennenkuin Gunners kavensi 19 minuutin kohdalla.

Ottelun loppupuolisko oli samankaltaista hyökkäyspelin juhlaa molemmilta joukkueilta ja kolmeen otteeseen ollut 6:n maalin johto kutistui loppusummerille tilanteeksi 13-10.

Pari miestä hieman tarkemmalla vartioinnilla ja ottelu olisikin päättynyt etuajassa kuten jos parhaassa vaiheessa uumoiltiin. Tärkeintä kuitenkin että joukkueen voittoputki saatiin auki.

Turnauksen tehot: Jan-Erik Järä 7+2, Samuli Henriksson 1+5, Juha Vainiola 3+2, Tommi Keski-Kastari 2+2, Teemu Niemi 2+1, Topi Ahvenisto 1+1, Joni Pohjonen 1+0, Timo Ruohonen 0+1