B-pojat päättivät kautensa voitokkaasti

12.3.2013

E02-pojille täysi potti, C97-pojille voitto ja tappio, F04-pojille voittoja ja tappioita

B-pojat

YPA - Ilves 4-1

Kauaa ei tarvinnutkaan odotella kun laidasa tehdyn pallonriiston seurauksena Jere syötti kulmasta vapaana olevalle Santerille ja verkko heilui. Hyvistä paikoista huolimatta tämä jäi avauserän ainoaksi maaliksi.

Toinen erä alkoi vieläkin vaudikkaammain kun jo minuutin jälkeen Samuli laukoi keskeltä 2-0 johdon. JA erän puolivälin jälkeen Teemu tykitti poikittaissyötöstä 3-0 johdon enenmuin Ilves pääsi kaventamaan pari minuuttia ennen erätaukoa.

Viimeinen erä jatkoi samaa lievää YPA-hallintaa ja ottelun kruunuksi Eero laukoi puolesta kentästä 4-1 loppulukemat.

Happee Elk - YPA 2-5

Kauden viimeinen ottelu ei ehtinyt kunnolla alkaakaan kun vajaamiehinen Happee sai lauottua pallon ensimmäistä kertaa vahvasti pelanneen Joonaksen taakse.

Tämä ei kuitenkaan joukkuetta lannistanut vaan omaa tuttua peliä jatkettiin ja jauhettiin kunnes erän loppuhetkillä Topi lirutti pallon etukulmasta sisään.

Toinen erä jatkoi ensimmäisen erän tapaan taaisesit aaltoilevana eikä hyviä maalipaikkoja kummallekaan paljoa siunaantunut. Onneksemme Joonas laukoi erän puolivälissä tulisen laukauksen sisään jolla viimeiseen erään siirryttiin Ypa-johdossa.

Erän alkuun Happee pääsi harmillisesti tasoittamaan Topin kyseenalaisesta korkeasta mailasta tulleen YV:n seurauksena. Ei kai se maila niin korkealla ollut että jäähyä olis ansaittu.

Tämän jälkeen alkoi kuitenkin ensimmäisen kohtaamisen kaltainen YPA-myllytys kun ensin Santeri laukoi voittomaalin ylivoimalla. Ottelun viime hetkillä Happeen pyrkiessä tasoitukseen ensin Toni komealla suupaisulla 4-2 ja vielä viimeiselle minuutille nähtiin Tommin näyttävä 5-2 osuma poikittaissyötöstä volttituuletuksella puoli minuuttia eneenn loppusummeria.

Turnauksesta ei jäänyt pahemmin moittittavaa. Kaksi voittoa joilla nousu lohkokolmoseksi ohi tasapisteissä olleen Happeen, sekä onnistumisia tasaisesti koko joukolle kun jokainen kenttäpelaaja sai 1-2 tehopistettä.

E02-pojat

YPA - MäntU 8-1

Ensimmäisessä pelissämme maalivahtina oli Atte ja Elias kapteenina. Vastassa oli Mänttä, jota vastaan olimme hävinneet edellisen pelimme. Pelin alku oli tasaista ja 0-0 tilanne pysyi yli 11 minuuttia. Vaikka pelissä oli poikkeuksellisesti vain yksi tuomari niin tuomarilinja pysyi tiukkana.

Vastustajalla oli ensimmäisessä erässä muutama todella paha maalipaikka, mutta Atte pelasti hienosti maaliviivalta. Tämän lähemmäksi maalia mänttäläiset eivät ensimmäisessä erässä päässeetkään. Meidän joukkueen hyökkäyskolmikko Niko, Elias ja Lauri pelasivat pitkän vaihdon jonka aikana he saivat monta hyvää maalipaikkaa. Pitkä vaihto palkittiin Eliaksen viimeistelemällä maalilla ajassa 11:40. Heti seuraavassa vaihdossa Elmerin, Tomin ja Tuukan hyökkäysketju jatkoi maalausta saaden erätauolle tilanteeksi 2-0.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäisessä jäätiin. Kentän sivusta Laurin tarkka veto upposi maalivahdin taakse. Elmeri osoitti hienoa mailataituruutta ottamalla vastaan Tomin pitkän syötön ja viimeistelemällä tilanteeksi 4-0. Juhon ja Mikaelin puolustuspari toimi tarkasti koko pelin ajan eikä heidän ollessaan kentällä vastustaja saanut montaakaan vetoa maaliamme kohti. Fransin ja Rikun puolustuspari pystyi hienosti tukemaan hyökkäystä, josta osoituksena Fransin hyvä nousu maalille. Kapteeni Elias pelasi kapteenin arvoisesti. Elias haki hienosti paikkoja ja sai monta vaarallista maalitilannetta. Eliaksen, Nikon ja Laurin käsialalla syntyi meidän viides maali ajassa 28:06. Näissä 5-0 lukemissa mentiin toiselle erätauolle.

Vaikka Mänttä pystyi kolmannen erän alussa kaventamaan pienen harhasyötön jälkeen tilanteeksi 5-1 niin se ei meitä lannistanut. Tuukka pääsi yksin läpi saaden tilanteeksi 6-1. Tomin puolesta kentästä tekemä 7-1 yläkulmaan oli päivän hienoimpia maaleja. Loppulukemat 8-1 Elmeri teki Tomin syötöstä.

Kapteeni Elias valitsi kultaisiksi pelaajiksi Laurin, Aten ja Fransin. Onnea kultaisille pelaajille.

YPA - BS 6-0

Jatkoimme toisessa pelissä samoilla kokoonpanoilla muuten, mutta kapteenin nauha koristi Juhon käsivartta. Tämäkin peli alkoi tasaisesti. Vaikka molemmilla joukkueilla oli ensimmäisessä erässä hyviä maalipaikkoja, niin kumpikaan ei saanut viimeisteltyä maalia. Loppupeli olikin sitten pitkälti Tomin näytöstä: viisi maalia ja yksi syöttö Loppulukemat valotaululla meidän voitto 6-0.

Tämä oli joukkueemme ensimmäinen nollapeli. Kunnia kuuluu taisteleville, uhrautuville, periksiantamattomille ja voimakkaille puolustajillemme: Lassi, Jonathan, Juho, Mikael, Frans ja Riku. Kaiken kruunasi tälläkin kertaa maalilla huippusuorituksia tehnyt Atte. Kiitos!

Kapteeni Juho valitsi kultaisiksi pelaajiksi Nikon ja Tomin. Tämän lisäksi joukkueenjohtaja valitsi kultaiseksi pelaajaksi Eliaksen, jonka sijoittuminen kentällä oli huippuluokkaa.

C97-pojat

KiHu - YPA 13-4

Kauden viimenen turnaus on pelattu. Olipa mukava olla pitkästä aikaa "kotinurkilla", ei tarvinnu ettiä paikkaa ja ajaa pitkää matkaa...

Ensimmäinen peli KiHua vastaan hävittiin 13 - 4. Taas kerran oli pojat "unessa" ainakin maalivahdin ja puolustuksen osalta.