18.3.2013

Jo ennen viimeistä turnausta varmistui sarjanousu 2. divisioonaan

Naiset I

FoSu-YPA 3-1

YPAn naiset saivat päivän ensimmäisessä pelissään vastaansa, vielä noususta kakkoseen taistelevan, FoSun. Edellissessä turnauksessa jo sarjavoiton varmistanut YPA oli täysin unessa kun ensimmäinen vihellys puhallettiin. Ensimmäiset 27 minuuttia mentiin aivan täysin FoSun hallinnassa ja vain YPA maalivahti Elina Pohjoisahon hyvä peli piti lukemat vain 2-0.

Tämän jälkeen myös ylöjärveläiset alkoivat heräämään tähän pelipäivään ja paine alkoi kasvamaan myös FoSu maalivahdin edessä. Ajassa 28.45 Elina Vuoristo kavensi pelin 1-2 loistavalla taistelumaalilla. Loppupeli pelattiin aivan yhtä maalia, mutta Forssalaisten maalivahti pelasi tänään hyvän pelin ja nollasi Ylöjärveläisten yritykset kerta toisensa jälkeen. Kolmannessa erässä YPAlle sattui yksi merkkausvirhe ja se kostautui heti, 1-3 taululle.

Kovasta paineesta huolimatta Ylöjärveläiset eivät saaneet maaleja tehtyä ja näin FoSu otti heille tärkeät pisteet kotiin tuloksella 3-1.

Kun päivän viimeisessä pelissä SCU kompastui SB Pommakkiin, niin tällä voitolla FoSu nousi sarjakakkoseksi, joka samalla tarkoitti heille nousua ensikaudeksi naisten kakkoseen.

Tehopelaaja: Elina Vuoristo 1+0

YPA-KooVee III  13-1

Päivän toisessa pelissä YPA kohtasi KooVee kolmosen. Tässä pelissä Tamperelaisilla ei ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia, vaikka YPA ei vieläkään parasta saaneet itsestään irti. Ensimmäinen erä päättyi vain 2-0 YPAlle, mutta toisessa erässä verkko alkoi heilua jo parempaan tahtiin, tilanne kahden erän jälkeen ylöjärveläisille 8-0.

Kolmannessa erässä enään jännitettiin, että saako YPAn maalivahti Elina Pohjoisaho nollapeliä sekä sitä, että missä ajassa peli vihelletään poikki (kahdentoistamaalin sääntö). Valitettavasti Elinan unelma nollasta meni rikki ajassa 42.26 kun KooVee pääsi kaventamaan 1-11. Ajassa 43.10 taululla olikin sitten 13-1, näin kahdentoistamaalin ero saavutettiin ja peli vihellettiin poikki ylivoimaisen voiton vuoksi.

Näin kabinettipäätöksellä tälle kaudelle kolmoseen nostettu KooVee lähtee hakemaan uudelleen vauhtia naisten nelosesta.

Tehopelaajat:

Mervi Lehtiniemi 2+2, Saila Lammi 3+0, Elina Haikonen 2+1, Leena Vuori 2+0, Helena Kiviranta 1+1, Riikka Lehtinen 1+1, Mira Syrjälä 0+2, Laura Lahtinen 1+0, Johanna Lindell 1+0, Tanja Pesonen 0+1 ja Elina Vuoristo 0+1.

Naiset II

YPA 2 naisten kauden päätösturnauksesta Raholassa sunnuntaina voitto ja tappio. Sarjassa sijoituttiin ikävimmällä paikalle 3 sijaan. Meidän  sarjan 2 parasta joukkuetta karsinta peleihin noususta 3 divariin MIG ja NOPS.

YPA 2 - ILVES   6 - 0

Ekaan otteluun saimme vastaan Tampereen Ilveksen. Ottelu lähti liikkeelle täysin meidän pelitavan mukaan ja vastustajasta ei meille ollut oikein minkään näköistä vastusta ottelun voittaja oli selvillä ekan erän jälkeen 4 - 0 meille. Peli huumori pysyi hienosti pelaajien mielessä koko ottelun ajan ja tällä voitolla varmistimme sarjassa 3 sijan joka paras saavutus meidän joukkueelta olemassa olomme aikana

SB ONTTO - YPA 2    4-3

2.Ottelu: Ilmeisesti tuloksesta riipumatta meidän sarja sijoitukseen. Pelaajilla oli vähän sellainen tunne että pelataan nyt tää kauden vika peli pois. Pelailtiin päästä päähän . Meidän oman maalin edusta pelaaminen luokatonta ei saatu purettua palloa pois molarin edestä ja kaveri kiitti / kumarsi maalien muodossa.

Koko kaudesta jäi valmennukselle kokonaisuudessa erinomainen mieli. Taas mentiin joukkueena koko kausi eteenpäin tästä hyvä jatkaa enskauteen valmistatuminen, mutta sen aika ei ole vielä. Vielä pelit jatkuu meidän osalta Kevätsarjan muodossa Liikuntakeskuksella.

Ja YPAN 2 naiset onnittelee meidän YPAN 1 naisia/valmennusta hienosta NOUSUSTA 2 DIVARIIN!    Ja hei ilman meidän yhteistä harjoitusvuoro/teidän kanssa harjoittelua SUURI KIITOS TEILLE!  meidän 3 sijasta saavutuksesta osa kuulu teille, me hyödyimme teidän kanssa harjoittelusta paljon.

Tehopelaajat: Terhi Jarkko 3+1, Katri Ilomäki 2+3, Milla Välisaari 2+1, Johanna Mäkinen 0+2, Miia Vuorenmaa 1+0, Katja Ylijoki 1+0, Merja Ahvenjärvi 0+1,   Jaana Lesonen 0+1.