99-pojilla viimeinen turnaus Parkanossa

25.3.2013


Vaihtelevan kauden viimeisessä turnauksessa vastassa oli Nokian KrP:n kakkosjoukkue ja huikealla tavalla kauden mittaan profiiliaan nostanut Ilves. Saldona oli voitto ja tappio.

Matkaan oli lähdetty ilman ”lätkäpelaajavahvistuksia” Sabea ja Juhoa. Ensimmäinen ottelu sujui ihan mukavasti ja voitto nokialaisista kirjattiin 9-3. Joukkuepeli toimi, josta oli osoituksena myös maaleihin löydetyt syöttäjät. Vain yhdestä maalista se jäi puuttumaan.

Uusia kentällisiä tehtiin, kun pakeista oli ylitarjontaa. Roni Luojus oli päivän molemmissa peleissä jälleen hyvä ja hänen suorituksensa haastoivat hienosti myös kovan taisteluilmeen omaavat Ilveksen pelaajat.

Toisessa ottelussa isompikokoisia Ilveksen pelaajia vastaan oltiin hetkittäisiä hyviä suorituksia huomioimatta selvästi jäljessä. Fyysisellä puolella hävittiin kaksintaisteluita ja kun aikaa ei ollut pallon kanssa päivän ensimmäisen ottelun tavoin,  eivät pelaajat löytäneet toisiaan. Peli siis ansaitusti Ilvekselle 8-2.

Tehot KrP:tä vastaan: Roni Luojus 2+1, Valtteri Kuusimäki 2+1, Eetu Vuorenmaa 2+0, Jesse Rajala 1+1, Tiitus Toivonen 0+2, Joona Huppunen 1+0, Eetu Vainionpää 1+0, Severi Karonen 0+1, Jere Rabatti 0+1 ja Jyri Rabatti 0+1.

Tehot Ilvestä vastaan: Tiitus Toivonen 1+0, Roni Luojus 1+0 ja Valtteri Kuusimäki 0+1.