Salibandymaksut

YPA:n salibandymaksut

1) Pelaajien tulee maksaa YPA:n salibandymaksu ilmoittautumisen yhteydessä muodostuvien sekä myöhemmin kauden aikana lähetettävien laskujen mukaisesti sekä

2) Suomen Salibandyliiton (SSBL) pelaajapassi ja -vakuutus ohjeiden mukaisesti verkkomaksuna.

Ohjeet: https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/

 

Kausimaksut

P22                   980 € + (4. erä laskelman mukaan)

Miehet 4.div      550 € + (4. erä laskelman mukaan)

Miehet 6.div      550 € + (4. erä laskelman mukaan)

Naiset 1            460 € + (4. erä laskelman mukaan)

P15 (2009)       840 € + (4. erä laskelman mukaan)

P14/13(10/11)   780 € + (4. erä laskelman mukaan)

P12/11(12/13)   560 € + (4. erä laskelman mukaan)

P10/P9(14/15)   420 € + (4. erä laskelman mukaan)

 

YPA:n salibandymaksu sisältää:

- Salivuoromaksut Liikuntakeskukselle ja muihin saleihin (pääasiassa 2 vuoroa liikkarilta/joukkue, muut vuorot koulujen saleissa, joka on huomioitu kausimaksun suuruudessa)

- Harjoitusten ja otteluiden ohjauksen sekä valmennuksen

- Sarja- ja erotuomarimaksut, pelaajasiirto- ja poikkeuslupamaksut sekä SSBL:n jäsenmaksut

- Joukkueen muiden toimihenkilöiden tehtävät; joukkueenjohtajan ja talousasioiden hallinnointi

- Jaoston johtamisen, talousasioiden hallinnan ja toiminnan kehittämisen

- Maalivahtivalmennuksen

- Harjoitteluvälineet (liivit, pallot, kartiot ja muut varusteet)

- Ylöjärven Pallo YPA ry:n jäsenyyden 10 €

- Pelipaidan käyttöön

 

Kausimaksu maksetaan neljässä erässä ja laskut erille 1.-3. muodostuvat ilmoittautumisen yhteydessä. Erät 1.-3. voi myös maksaa halutessaan yhdellä laskulla. Maksut tulee maksaa laskuilla mainittujen eräpäivien mukaisesti. Ilmoittautuminen joukkueeseen tehdään ilmoittautumisjärjestelmässä.

Eräpäivät:

vanhemmissa joukkueissa: 31.8., 30.10., 15.1.2024 ja 15.3.2024

nuoremmissa joukkueissa: 15.9., 15.11. ja 30.1.2024 ja 15.3.2024

Mikäli alkuvuoden tarkistuslaskelma osoittaa, että edellä arvioidut minimikausimaksut eivät riitä kattamaan kuluja, Jaosto voi päätöksellään määritellä tarvittaessa viimeisen 4. erän laskelman mukaiseksi. 4. erä laskutetaan erikseen kaikilta pelaajilta arviolta maaliskuun 2024 aikana.

Mikäli pelaaja ei ole maksanut eräpäivään mennessä kausimaksuja, hänen osallistumisoikeutensa joukkueen toimintaan keskeytyy. Tämän jälkeen pelaajan tulee toimittaa joukkueenjohtajalle kuitti maksusta. Pelaajien vanhempien muodostama tukiryhmä voi halutessaan talkoilla, sponsoreilla yms. joukkuekohtaisesti pienentää kausimaksua (pienennys koskee joukkueen kaikkia pelaajia).

 

'SSBL:n pelipassi sisältää:

- Peliluvan (vakuutusosuus on erikseen) https://info.suomisport.fi/

- Vakuutusosuudesta saa vapautuksen, mikäli pelaajalla on jo kilpaurheilun kattava henkilökohtainen vakuutus (Ohjeet SSBL:n sivuilla https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/)

 

Sisaralennus: Jos sisarukset pelaavat YPA:ssa salibandyä, niin alennus on nuoremmalta pelaajalta -50 €, joka vähennetään 3. erästä. Sisaralennus ei koske salibandykerhoa eikä höntsyä.

Kausimaksusta voidaan palauttaa osa pitkäaikaisen loukkaantumisen, muuton tai lopettamisen yhteydessä. Palautussumma arvioidaan loukkaantumisen yhteydessä poissaolon keston mukaisesti. Seuran jäsenmaksuosuus ei ole palautettavissa. Lopetettaessa eräpäivien mukaiset maksut tulee maksaa.

Siirryttäessä kesken kauden toiseen seuraan, muun kuin muuton vuoksi, pelaaja on velvollinen maksamaan kausimaksun kokonaisuudessaan.

Kesken kauden, mutta ennen 30.9. aloittavat pelaajat maksavat kausimaksun kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen aloittavat uudet pelaajat maksavat jäljellä olevan ajan / koko kausimaksun suhteessa.

Ensimmäinen maksettava erä sisältää Ylöjärven Pallo YPA ry:n jäsenmaksun 10 €. 

YPA Salibandy pidättää oikeuden harjoitusvuorojen ja pelien perumiseen tai siirtämiseen myöhempään ajankohtaan, mikäli toimintaa ei ole mahdollista aloittaa/jatkaa meistä riippumattomista syistä (viranomaissuositukset, -määräykset, pandemia, force majeure). Tällaisessa tilanteessa YPA Salibandy ei ole velvollinen korvaamaan rahallisesti peruuntuvia tai siirtyviä harjoitusvuoroja/pelejä.